Recomandări pentru a pierde în greutate

Recomandări pentru a pierde în greutate
09 Feb
Un sfat pentru cei care doresc să piardă kg este să renunțe în mare parte la carbohidrați (orez, cartofi, porumb, pâine(indiferent dacă este neagra) etc), grăsimi hidrogenate provenite din alimente procesate și zaharuri provenite din conserve de fructe, produse de patiserie, fructe confiate, dulciuri etc.
Axati-vă pe proteina provenita din carnea de pui, vită, curcan, porc(mușchi) și peste; Fructe, legume și oleaginoase toate acestea fiind bogate in fibre, vitamine, antioxidanți și grăsimi benefice organismului: legume(varză, sfeclă, morcovi , conopidă, brocoli, spanac etc); citrice(lămâi, pomelo, kiwi, rodie, ananas), fructe de pădure(afine, mure, zmeură, goji), mere verzi; oleaginoase(nuci, alune de pădure, caju,migdale (optați pentru varianta cruda)); semințe(de cânepă, de dovleac, de in, de susan). Toate acestea fiind doar mici exemple, alegeți o dietă din care să faceti un mod de viață sănătos, dar să obtineți și un corp de invidiat.
Nu mâncați pe săturate, mâncați aproximativ 60-70% din cât simțiți ca ați mânca, incercati sa lăsați tot timpul senzatia că nu ați mâncat suficient când vă ridicați de la masă, optați pentru calitate, nu cantitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *