Perseverenta si continuitate

Perseverenta si continuitate
02 Feb

Nu renuntati dupa prima luna daca nu vedeti rezultate si nici dupa a doua. Fiti perseverenti si continuati,oamenii sunt diferiti,la unii rezultatele apar mai repede,la altii mai tarziu, dar cu siguranta vor aparea si vor fi vizibile atat de catre voi, cat si de cei carcotasi care tot timpul aveau ceva de obiectat atat inainte sa incepeti antrenamentele, cat si pe parcursul lor.
Inceputul este cel mai greu, programul de a veni la sala, febra musc…ulara, dieta, toate acestea vor fi un prag peste care trebuie sa treceti. Dupa o perioada lucrurile se vor simplifica din ce in ce mai mult, mai ales cand va veti obisnui si vor aparea rezultatele in felul cum aratati si cum va simtiti.
Daca ati ajuns la forma dorita sau aproape de forma propusa nu renuntati, cu cat aveti continuitate cu atat va veti simti mai bine. Faceti din asta un mod de viata , pastrati-va pregatirea fizica si tonusul muscular tot timpul indiferent de varsta. Investiti in sanatatea dumneavostra si in felul cum aratati, timpul petrecut acum in sala si munca depusa vor fi observate mai tarziu cand inaintati in varsta si nu veti mai fi nevoiti sa stati pe la usile spitalelor si ale farmaciilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *