Dieta

Dieta
30 Jan

Un lucru extrem de important în obținerea rezultatelor dorite este alimentația; 30% din muncă o faceți în sală, iar 70% în bucătărie.
Nu sperați că totul se rezolvă dacă frecventați sala de fitness și nu fiți dezamăgiți dacă nu obțineți rezultatele pe care le asteptați.
În ciuda faptului că ați muncit suficient în sală, greul nu se termină la sfârșitul antrenamentului, el de abia incepe în drumul spre casă atunci cand treceti pe lângă covrigărie, cofetărie sau shaorm…erie. Este inutil dacă munciți în sală si ardeți 1000 de calorii, iar în drumul spre casă adaugati 3000kcal.
Fiți atenți ce mâncați si încercați să faceți un mod de viață din asta. Nu vă infometați și nu recurgeți la diete draconice, deoarece acestea fac mai mult rău decât bine fiindcă nu pot fi ținute timp îndelungat. Pentru început și pentru acomodare încercați să renunțați la sucuri, fainoase, fast food-uri și dulciuri; renunțând la toate acestea și făcând antrenament consecvent veți observa o usoară schimbare a felului in care vă simțiti.
Pentru mulți dintre voi, rezultatele vor fi impresionante

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *